15 dkg lisztb?l, 2 tojásból, 3 dl tejb?l, 10 dkg zsírból egy kevés só hozzáadásával elkészítjük a palacsintákat. A bechamelhez keverjük a felkockázott sonkát, tejfölt, f?
Felhevített Rama margarinon megpirítjuk a finomra vágott sonkát. Sóval, borssal, kevés pirospaprikával ízesítjük, meghintjük három ev?kanál liszttel, majd felöntjük a tej
Lisztb?l, tojásból, tejb?l és szódavízb?l s?r? palacsintatésztát keverünk, csipetnyi sóval ízesítjük. A tésztát rövid ideig pihentetjük, majd felforrósított olajon vékony
Mély tálba lisztet, tojást és sót elkeverünk olajjal, hozzáadjuk a tejet, és simára keverjük. 1 órán át pihentessük. Sütéskor a serpeny?t kenjük meg olajjal, öntsünk bele
Vékony, sós palacsintákat sütünk.
Közben a spárgákat nem túl puhára f?zzük cukros, citromos, reszelt szerecsendióval és kevés sóval ízesített f?z?lében. A paradicsomot
Szitáljuk a lisztet egy tálba és a közepébe készítsünk mélyedést. Verjük fel a tojást a tejjel, sóval, vízzel, és öntsük bele a mélyedésbe. Keverjük a liszthez belülr?l k
Egy nagy tálban két tojásból, a lisztb?l, a tejb?l és a szódavízb?l közepesen s?r? palacsintatésztát készítünk, sóval és borssal ízesítjük, majd beleforgatjuk a kukoricát
A húst a zöldségekkel együtt sós vízben megf?zzük. Feldaraboljuk a húst és félretesszük. Rántást készítünk 8 dkg lisztb?l és 5 dkg vajból, ehhez keverjük a 2 tojás sárgáj
Ugrás a lap tetejére >>