A mazsolát fél órára a lik?rbe áztatjuk. A tészta hozzávalóit csomómentesre keverjük, majd megsütjük bel?le a palacsintákat. Eközben egy tálban összekeverjük a ricottát,
A lisztb?l, tejb?l, sóból, tojásból palacsintatésztát keverünk, majd megsütjük bel?le a palacsintákat. Eközben a mazsolát negyed órára a narancslébe áztatjuk, majd lesz?r
A megmosott rizst feltesszük f?ni a tejjel, 10 dkg cukorral, a vajjal és kevés sóval. Amikor a rizs megpuhult, kih?tjük. Villával fellazítjuk, belekeverjük a tojások sárg
A megszokott módon elkészítjük az alaptésztát és a szokottnál kicsit vastagabb palacsintákat sütünk. A töltelék hozzávalóit egy mélyebb tálban összekeverjük, ízlés szerin
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tejet, a tojást és a tejszínt. A vaj felét megolvasztjuk, kikenünk vele egy palacsintasüt?t, majd ebben megsütjük a palacs
Megsütjük a sós palacsintákat. Az áttört juhtúrót tejföllel simára keverjük, zúzott fokhagymával, borssal, sóval ízesítjük, majd hozzáadjuk az apró kockára vágott sonkát
A majonézt simára keverjük a joghurttal, a porcukorral, a mustárral, a tárkonyecettel és a tárkonnyal, sóval és borssal ízesítjük, majd a h?t?be tesszük.
Kisütjük a vék
A lisztb?l, tojásból, süt?porból, tejb?l és szódavízb?l palacsintatésztát készítünk, csipetnyi sóval ízesítjük. Palacsintasüt?ben felhevített vajban vékony palacsintákat
Ugrás a lap tetejére >>