Az élesztőt langyos, cukros
tejben megkelesztjük. A
tojás sárgáját, a Rama
margarinnal kikeverjük, majd hozzáadjuk a
lisztet, élesztőt és a
sót. Jól öszegyúrjuk, cipót formázunk belőle és egy órát pihentetjük. Utána kinyújtjuk, majd egy tepsit kibélelünk vele, úgy, hogy az oldalára is
jusson.
Töltelék készítése: a túrót elkeverjük a por
cukorral, a
tojások sárgájával,
liszttel és 1/2 dl
ananászlével. A gyümölcsöt leszűrjük és felaprítjuk. Hozzáadjuk a túróhoz és annyi zsemlemorzsát keverünk bele, hogy kenhető legyen. A
tojások fehérjét felverjük és ezt is hozzáadjuk. A tölteléket a tésztára terítjük,és
ananászkockákat teszünk a te
tejére.
Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>