a pirítósok mindkét oldalát vajazzuk meg. Az egyik felére sonkát helyezünk, a tetejére barackszeletet és rukkolát tegyünk. Szórjuk meg finomra vágott snidlinggel és pecor
Vágd apróra a f?tt, füstölt sonkát és tedd a dagasztógépbe a többi hozzávalóval együtt. (A viszonylag kis mennyiség? sonka kit?n? ízt ad a kenyérnek) Dagaszd meg 15-20 pe
A süt?t melegítsük el? 180 fokra. A tojást keverjük össze a liszttel, adjuk hozzá a bort, az olajat és a tejet. A pisztáciákat tisztítsuk meg. Vágjuk apróra a sonkát, a p
Tedd a dagasztógépbe a hozzávalókat és dagaszd meg 15-20 perc alatt. Letakarva keleszd a kétszeresére. Ha már szépen megkelt a tészta, akkor gyúrd át lágyan és két cipót
A süt?t melegítsük el? 180 fokra. a tojásokat üssük fel, majd keverjük bele a lisztet, a süt?port, a paprikát, a szardellát, a felvágott olajbogyót, az olívaolajat, a res
A baconszeleteket süssük ropogósra 4 perc alatt egy serpeny?ben. Szedjük ki és csepegtessük le. 1 ev?kanál olajon süssük meg a tojásokat 2 perc alatt. A zsemléket kenjük
Készítsük el a kovászt, 20 dkg liszt, éleszt?, cukor, és némi langyos víz hozzá adásával. Miután megkelt, öntsük a maradék liszthez, és adjunk hozzá 3 dl kéz meleg tejet,
A burgonya héját levágjuk, kockákra vágjuk, és sóval ízesített vízben puhára f?zzük. Lecsöpögtetjük, majd áttörjük. A fele tejet megmelegítjük, belemorzsoljuk az éleszt?t
Ugrás a lap tetejére >>