Morzsoljuk egy tálba az élesztőt, keverjük össze a liszttel és a cukorral, és hagyjuk duplára kelni.
Főzzük puhára a burgonyát, hámozzuk meg, és törjük össze. Keverjük
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A lisztet keverjük össze az élesztővel, a reszelt sajttal, a felaprított metélőhagymával, és a sóval. A tojásokat válasszuk ketté, a sár
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, a sót és az élesztőt, majd a közepére készítsünk egy kis mélyedést. Ebbe az üregbe tesszük bele az olajat és a vizet, majd az egészből t
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, a sót és az élesztőt, majd a közepére készítsünk egy kis mélyedést. Ebbe az üregbe tesszük bele az olajat és a vizet, majd az egészből t
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, a sót és az élesztőt, majd a közepére készítsünk egy kis mélyedést. Ebbe az üregbe tesszük bele az olajat és a vizet, majd az egészből t
A répát hámozzuk meg, és reszeljük le. A sonkát kockázzuk fel. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Tegyük tálba a tojásokat, adjuk hozzá a sütőporos lisztet, a sárgarépát,
A vajat keverjük el a fokhagymával és némi borssal, majd tegyük félre. Egy tálba szórjuk bele a lisztet, a sót és az élesztőt, majd a közepére készítsünk egy kis mélyedés
A vajat kikeverjük a cukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat. A sütőport a sóval együtt belekeverjük a lisztbe, hozzáadjuk a gyümölcsöket, majd kis adagokban a to
Ugrás a lap tetejére >>