A hozzávalókat a megadott sorrendben tedd a kenyérsüt? gépbe, és indítsd el normál programon. Ha szépen megkelt a tészta, sütés el?tt szórj rá gabonapelyhet.. Ha megsült
Lágy tésztát dagasztunk a lisztb?l az éleszt?vel, sóval, joghurttal, tojással és a vajjal, majd meleg helyen megkelesztjük. Közben hozzákezdünk a töltelék elkészítéséhez.
A kétféle lisztet összekeverjük, majd vizet adunk hozzá kis adagokban, és közepesen kemény tésztát készítünk. Addig gyúrjuk, amíg már nem ragad a kezünkhöz. Lefedve, lang
Kevés vizet 40 fokra melegítünk, belemorzsoljuk az éleszt?t, hozzáadjuk a cukrot, és 10 dkg lisztet, majd kelni hagyjuk. A többi liszthez fél liter vizet öntünk, hozzáadu
Kávédarálóban a lisztet, a rozst, a zabot 1 tk. köménymaggal megdaráljuk. Beletesszük egy tálba, majd ebbe kerül még az éleszt?, a kovász, só, vaj és az 1 csésze langyos
A tejet felf?zzük, majd amikor langyos belemorzsoljuk a éleszt?t, és hozzáadjuk a cukrot, a tojást és a lisztet. Sóval ízesítjük, majd belekeverjük a vajat. Pihentetjük,
A háromféle lisztet összekeverjük, és meglangyosítjuk. Az éleszt?t kevés langyos vízbe morzsoljuk, rászórunk 2 ev?kanál lisztet, és megkelesztjük. A sót elkeverjük a mara
200°C-ra melegítsük el? a süt?t. Gázsüt? esetén 6-os fokozat. Egy tálban keverjük össze a lisztet, a szódabikarbónát és a sót. Fúrjunk a közepébe egy mélyedést. Az írót a
Ugrás a lap tetejére >>