Az olívaolaj, só, citromlé, 1 csésze langyos víz, valamint a liszt és az éleszt? összességéb?l dagasztjuk le a tésztát. Meleg helyen kelesztjük, a tetejét pedig megkenjük
A tiszta fokhagymagerezdeket aprítsd fel, forró olajon futtasd meg. H?tsd ki, majd tedd a dagasztó gépbe a többi hozzávalóval együtt, és negyed óra alatt dagaszd meg. Tak
A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében töltsd a gépbe,indítsd el francia programon.Sütés után pár perc pihenés után tedd rácsra,hagyd kih?lni. Ezekb?l az alapanyagokból
Kevés vizet megmelegítünk, belemorzsoljuk az éleszt?t, megkelesztjük, majd a liszt 1/3 részéhez keverjük. A tetejére egy kis lisztet hintünk, majd 30 percig kelni hagyjuk
A süt?t melegítsük el? 180 fokra. A lisztet a süt?port keverjük össze. Egy tálba keverjük össze az olajat, a tejet és a tojásokat. Sózzuk, borsozzuk, majd forgassuk bele
A tojásokat válasszuk ketté. A lisztet keverjük össze az éleszt?vel, és a tojások sárgájával. Adjuk hozzá a lazacot, a tejet, az olajat, a ricottát, a comté sajtot és a p
A lisztet, a szárított éleszt?t, a sót, borsot, a cukrot és 1 csésze langyos vizet alaposan összedolgozunk addig, amíg lágy tésztát nem kapunk. Ezután meleg helyen megkel
A tojásokat keverjük össze a joghurttal, és akeverjük hozzá a süt?poros lisztet. Tegyük bele a f?szereket, az apróra vágott sonkát, a feny?magot, és egy csipet kakukkfüve
Ugrás a lap tetejére >>