Sonkás crostoni barackkal és pecorino sajttal recept
Hány személyre: 4 személyre
» 4 nagy szelet kenyér » 4 nagy, vékony szelet prosciutto sonka » 60 g vékony szeletekre vágott pecorino sajt » 30 g rukkolasaláta » 1 őszibarack » 1 evőkanál finomra vágott, friss snidling » 2 evőkanál vaj » frissen őrölt fekete bors
a pirítósok mindkét oldalát vajazzuk meg. Az egyik felére sonkát helyezünk, a tetejére barackszeletet és rukkolát tegyünk. Szórjuk meg finomra vágott snidlinggel és pecorino sajttal. Borsozzuk meg, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 5 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom