A müzli kivételével tegyél mindent egy dagasztógépbe és dagaszd jó 10 percig. A müzlit ekkor add hozzá és dagassz belőle kemény tésztát ugyanennyi idő ala
A burgonyát áttörjük. 2,5 kg liszthez annyi forró vizet adunk, hogy rétestészta keménységű legyen. Jól kidolgozzuk, majd megvárjuk, amíg kihűl. Az élesztő
A narancshéjat és a szilvát felaprítjuk, majd összekeverjük a dióval, mandulával, mogyoróval és mazsolával. A tojássárgáját kikeverjük a porcukorral, hozz
A tojásokat felverjük a cukorral, belekeverjük a csokoládét és a lisztet, és 60 perc alatt behabarjuk. Egy kivajazott sütőlemezre simítjuk, és megsütjük. Ami
A vajat kikeverjük a tojással, tojássárgájával, citromlével és a cukorral. Állandó keverés mellett, kis adagokban hozzáadjuk a lisztet, majd tepsibe simítju
A tojássárgáját kikeverjük a cukorral, majd belekeverjük a kakaót, a mandulát és a mazsolát. Hozzáadjuk a fahéjat, majd beleforgatjuk a tojás habbá vert feh
A tészta készítése az élesztő feloldásával kezdődik, amit 1 és 1/4 csésze langyos vízben végzünk el. Amikor ez megtörtént, beleöntjük a lisztbe, a sóva
1 dl tejet megmelegítünk, belemorzsoljuk az élesztőt, belekeverjük a cukrot, és megkelesztjük. Utána a liszthez adjuk az olajjal, köménymaggal, sóval és burgo
Ugrás a lap tetejére >>