A megtisztított foglyokat megsózzuk, és serpenyőbe helyezzük. Lefedve, saját levükben megpároljuk. Amikor megpuhult kivesszük. A meghámozott hagymát saját levében 20 perc
A csirkét elnegyedeljük, majd besózzuk, lisztbe és tojásba mártjuk, majd olajban átsütjük. Eközben a burgonyát héjában puhára főzzük, majd megpucoljuk és felkarikázzuk. A
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, majd megszórjuk a fűszerekkel. A sonkát, a cseresznye paprikát feldaraboljuk, majd belekeverjük a darált húsba a tojással, a hagy
Burgonyát megfőzzük. Burgonyapürét készítünk, hozzáadjuk a megpirított szalámikockákat. Sózzuk, szerecsendiót szórunk rá. Keverünk hozzá karikára vágott újhagymát, és tűz
Forraljunk sós vizet, és főzzük ki benne a makarónit. Forrósítsunk olajat, dinszteljük meg benne a hagymát, tegyük bele a gombát, szalonnát, és pirítsuk meg.
Keverjük ho
Pucoljuk meg a padlizsánt, majd felkockázva tegyük egy tálba, locsoljuk meg citromlével, és sózzuk meg. A cukkinivel tegyünk ugyanígy. Ezután leszűrve pároljuk meg vajon
A húst darabokra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. Olajjal meglocsoljuk és összekeverjük. a cukkinit megmossuk, és 8 cm-es szeletekre vágjuk. A hagymát megpucoljuk, fels
két dl langyos tejben felfuttattom az élesztőt, közben összekeverem a reszelt cukkinit a lisztet, a sót, a tojást, és hozzáadom az élesztőt, összedolgozom jól és meleg h
Ugrás a lap tetejére >>