A hagymát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszelelt gombát, és így megpároljuk. Ezután a beáztatott zsemléket belemorzsoljuk, a darált ser
Szalonnát kockára vágjuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a kockára vágott paradicsomot és a paprikát. Ezután rákerül a fűszerpaprika, egy kevé
A csirkemelleket megtisztítjuk, bőrüket leszedjük, majd mindkettőt elnégyeljük. Miután kissé kiklopfoljuk őket, besózzuk, majd olajon kisütjük. A megmaradt z
Egy vegetával ízesített vízben megfőzzük a lencsét. Amíg fő a lencse, kicsontozzuk a csirkecombokat. A csontról levágott húst megszórjuk vegetával és zöld
A csirkét daraboljuk fel, fűszerezzük sóval, valamint borssal és az olajban süssük meg minden oldalát a felkockázott szalonnával együtt. Ezután dolgozzuk hozz
Egy közepes serpenyőben olajat forrósítunk. Kettévágjuk keresztben a csirkecombokat, pontosan a csontok mentén. A kettévágott csirkecombokat besózzuk, meghintj
A forgácsot áztassuk be 30 percre vízbe.
Keverjük össze a chutney hozzávalóit, forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot, és forraljuk még 10 percig. Vegy
A megmosott húst leszárítjuk, és sóval, borssal ízesítjük. 1 evőkanál vajat felforrósítunk, majd a hús mindkét oldalát hirtelen megsütjük rajta. Kiszedj
Ugrás a lap tetejére >>