A csirkét feldaraboljuk, a zöldséget apróra vágjuk. Ezután zsíron megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje. Rántást kész
A megtisztított csirkét, zöldségeket felaprítjuk, és sós vízben feltesszük főni. A víz tetejéről folyamatosan szűrjük le a habot. A hagymát ne aprítsuk f
A megtisztított, feldarabolt csirkét, zöldségeket sós vízbe feltesszük főni. A vaj feléből, lisztből rántást készítünk, a hús levét leszűrjük, hozzák
A megtisztított csirkét, zöldségeket felaprítjuk, és sós vízben feltesszük főni. A víz tetejéről folyamatosan szűrjük le a habot. A hagymát ne aprítsuk f
Elkészítése hasonlít a becsinált csirke receptjére, annyi különbséggel, hogy itt a zöldségeket egészben főzzük meg, és a hagymával, borssal együtt szint
Csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, serpenyőbe elősütjük. Vajat olvasztunk, hozzáadjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. Felöntjük tejj
A csirkehúst felkockázzuk, majd vajon megpirítjuk, sózzuk őket. Eközben hozzáadjuk a kimagozott szilvát és a fűszereket, majd fedő alatt 25 percig sütőben s
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd a vajas-olajos keveréken megpirítjuk, és félretesszük őket. A serpenyőben maradt bőrdarabkákra öntjük a vodkát, egy perc u
Ugrás a lap tetejére >>