A csirkét feldaraboljuk, a zöldséget apróra vágjuk. Ezután zsíron megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje. Rántást készítünk, a petrez
A megtisztított csirkét, zöldségeket felaprítjuk, és sós vízben feltesszük f?ni. A víz tetejér?l folyamatosan sz?rjük le a habot. A hagymát ne aprítsuk fel, egészben adju
A megtisztított, feldarabolt csirkét, zöldségeket sós vízbe feltesszük f?ni. A vaj feléb?l, lisztb?l rántást készítünk, a hús levét lesz?rjük, hozzákeverjük a citromlevet
A megtisztított csirkét, zöldségeket felaprítjuk, és sós vízben feltesszük f?ni. A víz tetejér?l folyamatosan sz?rjük le a habot. A hagymát ne aprítsuk fel, egészben adju
Elkészítése hasonlít a becsinált csirke receptjére, annyi különbséggel, hogy itt a zöldségeket egészben f?zzük meg, és a hagymával, borssal együtt szintén eltávolítjuk ?k
Csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, serpeny?be el?sütjük. Vajat olvasztunk, hozzáadjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. Felöntjük tejjel, és a tojássár
A csirkehúst felkockázzuk, majd vajon megpirítjuk, sózzuk ?ket. Eközben hozzáadjuk a kimagozott szilvát és a f?szereket, majd fed? alatt 25 percig süt?ben sütjük. Eközben
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd a vajas-olajos keveréken megpirítjuk, és félretesszük ?ket. A serpeny?ben maradt b?rdarabkákra öntjük a vodkát, egy perc után pedig lev
Ugrás a lap tetejére >>