Melegítsük elő a grillsütőt. A gombákat locsoljuk meg olajjal, kenjük meg pestóval, és tegyük rá a sajtot. Grillezzük meg őket, majd forrón tálaljuk.
Elő
Kenjük meg a hal belsejét páccal. Simítsuk az alufóliát beolajozott oldalával felfelé a konyhapultra. Szórjuk a közepébe a kaprot és tegyük rá a halat. Kenj
Kompót:
Tegyük egy lábosba a vizet, a cukrot, a citromlevet, a fahéjat, a kardamomot, a csillagánizst, a borsot, a szegfűszeget, a citromhéjat, és forraljuk fel.
Salsához hámozzuk meg az avokádót, uborkát, mangót, és daraboljuk fel. Keverjük össze a felaprított hagymával és chiliszósszal. Tegyük a hűtőbe.
Vágjuk
Melegítsük elő a grillsütőt.
Keverjük össze a vajat, a korianderzöldet, a csilit, a lime-levet, a borsot, és jól keverjük össze. Kenjük a vajat a kukorcacs
Szirup:
Keverjük össze a lime-levet, a pálmacukrot, a gyömbért, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzzük 5 percig. Szűrjük át. Melegítsük el
Olvasszuk fel a vajat, adjuk hozzá a fokhagymát. Vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a citromlevet és a chiliszószt, majd keverjük össze.
Szórjunk egy kisebb fém
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom