Húst alaposan keverjük össze a hozzávalókkal, és pácoljuk 2 órán át a hűtőszekrénybe. Egy-egy nyársra húzzunk 5-6 kocka húst úgy, hogy a pác is rajta ma
Olajat keverjük össze a fokhagymával, majd hagyjuk állni 30 percig. A kenyeret átlósan szeljük fel, majd kenjük meg mindkét oldalát a fokhagymás masszával.
Vágjuk a hússzeleteket keresztbe 3-3, kb. 8 cm-es szeletre. Fektessük jól kikent, lapos tepsibe.
Keverjük össze a tojás kivételével a bunda hozzávalóit. Verj
Vágjuk ketté a paradicsomokat vízszintes irányban. Szedjük ki a belsejét, fűszerezzük. Hagyjuk egy kicsit állni.
Keverjük össze a vajat, apróra vágott mogy
Keverjük össze a mézet, citromhéjat és a chilit, ez lesz a máz. Kenjük meg vele a húst, majd tegyük a hűtőbe.
Rakjuk a burgonyát alufóliás tálcára. Keve
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom