Tegyük a filéket sima oldalukkal lefelé két folpack közé, majd klopfoljuk ki őket. Vágjuk ujjnyi csíkokra, rakjuk egy edénybe, és öntsünk rá kb. fél csésze pácot, forgass
Tálkában keverjük össze a curryt, olívaolajat, sót és a chilit. Dörzsöljük be vele a hússzeleteket. Tegyük a csatnit egy tálba.
Készítsük elő a grillsütőt, majd tegyük
A húst a bőrös oldalával lefelé kerüljön egy lapos edénybe. Keverjük össze a bárány hozzávalóit, kanalazzuk a húsra, és pácoljuk a hűtőbe pár órán át. Ha kész, göngyöljük
Szitáljuk a lisztet, sót, sütőport egy tálba, és a közepébe készítsünk egy mélyedést. Adjuk hozzá a fokhagymát, bazsalikomot, oregánót, petrezselymet, tejet és az olajat,
Csomagoljuk a burgonyákat alufóliába, és süssük meg. Keverjük össze a fokhagymát és a vajat. Amikor megsült félig hajtsuk vissza az alufóliát. Hosszában vágjuk be a felén
Csomagoljuk alufóliába a borjúszeleteket, úgy, hogy két réteg felszeletelt gomba és fűszerkeverék között legyenek, majd sózzuk és borsozzuk. Tegyük a rostra és süssük 20
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom