Nyissuk ketté a galambokat a hátoldaluknál. Formáljuk laposra az oldalakat. Vegyük ki a csontokat és fűszerezzük be. Kenjük be olajjal és szórjuk meg prézlivel. Sütésig t
Heringeket vágjuk be, lisztezzük és kenjük be olajjal. Tegyük őket a rostélyra és süssük 10 percig. Vigyázzunk, mert nagyon törékeny.
Vágjuk ketté a még élő homárt hosszanti irányban. Sózzuk, borsozzuk és kenjük be vajjal. Tegyük a rostélyra és süssük 15 percig, közben adjunk hozzá még vajat, hogy jobba
Vágjuk be oldalt a keszeget és kenjük be olajjal. Fűszerezzük sóval, borssal. Rakjunk a rostélyra kaporszálakat és erre helyezzük a halat. Hagyjuk sülni, és közben locsol
Tegyük a langusztát hideg vízbe. Nyissuk fel a páncélt egy ollóval a has teljes hosszában. Tegyük egy mély tálba és borítsuk be egy olajból, citromléből, sóból, borsból é
Keverjük össze az apóra vágott hagymát az olajjal. Adjuk hozzá a fehérbort és hagyjuk állni, fűszerezzük és szórjuk bele a vágott kaport. Halakat olajozzuk be, tegyük a r
Fűszerezzük be a halat, locsoljuk meg olajjal és hagyjuk állni 45 percig. Burkoljuk be lisztbe és kenjük meg olajjal. Tegyük a rostélyra és süssük mindkét oldalát 8 perci
Vágjuk ketté a padlizsánt hosszában. Vájjuk ki mindkét felét, hogy beleönthessünk egy kevés olajat és parmezánt, majd fűszerezzük. Tegyük a grillre, és süssük 15 percig.
Ugrás a lap tetejére >>