Húst hagyjuk szobahőmérsékleten melegedni. Keverjük össze az olajat, fokhagymát és a mustárt. Dörzsöljük be vele a húst, és 30 percre hagyjuk állni.
Vágjuk félbe, majd
Szórjuk a chipset hőálló tálra, majd keverjük össze a chiliszószt és az apróra vágott zöldhagymát.
Készítsük elő a grillt alutálcás sütéshez. Rakjuk a chiliszószt a chip
Szurkáljuk meg a hurkát egy tűvel. Kenjük be olajjal és rakjuk a rostra. Süssük 15 percig, közben forgassuk. Tálaláskor locsoljuk meg Calvadossal és gyújtsuk meg. Burgony
Szórjuk meg a halszeleteket oregánós fűszersóval. Keverjük össze a chilit és az olajat.
Rakjuk a felszeletelt paprikát, illetve paradicsomot hőálló tálba.
Készítsük el
Keverjük össze az olajat, gyömbért, szójaszószt, borsot és a mustárt. Dörzsöljük be a hússzeleteket, majd pácoljuk 4 órán át a hűtőben.
Készítsük elő a grillsütőt, olaj
Vágjuk a padlizsánt és a cukkinit ujjnyi vastagra. Keverjük össze az olajat és a fokhagymát, majd kenjük meg vele a padlizsánszeleteket.
Készítsük elő a grillsütőt, ola
Szedjük ki a paprika magjait, valamint az ereket. Vágjuk ketté hosszában, olajozzuk be, fűszerezzük, és hagyjuk sülni mindkét oldalát 3 percig.
Tegyük a paradicsomokat a grillre, úgy, hogy száruk legyen alul. Hagyjuk sülni őket 15 percig.
Ugrás a lap tetejére >>