Húst hagyjuk szobahőmérsékleten melegedni. Keverjük össze az olajat, fokhagymát és a mustárt. Dörzsöljük be vele a húst, és 30 percre hagyjuk állni.
Vág
Szurkáljuk meg a hurkát egy tűvel. Kenjük be olajjal és rakjuk a rostra. Süssük 15 percig, közben forgassuk. Tálaláskor locsoljuk meg Calvadossal és gyújtsuk
Szórjuk meg a halszeleteket oregánós fűszersóval. Keverjük össze a chilit és az olajat.
Rakjuk a felszeletelt paprikát, illetve paradicsomot hőálló tálba.
Vágjuk a padlizsánt és a cukkinit ujjnyi vastagra. Keverjük össze az olajat és a fokhagymát, majd kenjük meg vele a padlizsánszeleteket.
Készítsük elő a gr
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom