Az uborkát héjastól gyaluljuk le, és sózzuk be. A paprikát csumázzuk ki, mossuk meg, szeleteljük fel, és sózzuk be. A gombafejeket citromos vízben pár percig f?zzük, majd
A gombát megtisztítjuk, majd félbevágjuk, vagy ha nagyok, felszeleteljük. Sós, ecetes vizet forralunk, majd a gombára öntjük. Lefedve 60 percig állni hagyjuk. Utána lecsö
A hagymát megpucoljuk. Párolóedénybe vizet teszünk, majd megsózzuk és ecetet öntünk bele. G?z fölött puhára pároljuk a hagymát. A vajat megolvasztjuk, beletesszük a hagym
A hagymát 10 percig f?zzük, majd szintén 10 percre hideg vízbe tesszük. Eközben az ecetet és 10 deka cukrot felforralunk, közben kevés vizet is öntünk hozzá. A többi cukr
Az alaposan megtisztított uborkákat forró vízbe tesszük, majd amikor kih?lt lesz?rjük, és héjastul legyaluljuk. A hagymát karikákra vágjuk, majd az uborkával és egy késhe
A rózsáira szedett karfiolt 5 percig sós vízben blansírozzuk, majd félretesszük. Ugyanebben a vízben el?ször a hagymákat, majd a felkarikázott répát és az uborkákat is fe
Paprikát félbevágjuk, majd süt?lemezre tesszük. Miután felhólyagosodott kivesszük, és rostélyrácsra tesszük, majd a héját lehúzzuk. Hagymát felkarikázzuk, és a peperonit
Válaszzuk le a képosztáról a küls? leveleit, amik nem használhatóak semmire és szedjük ki a torzsáját. Gyaluljuk le az így kapott fejeket és tegyük tiszta, kilúgozott hor
Ugrás a lap tetejére >>