A felkockázott hagymát és paprikát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az ecetet és az összes f?szert. Közepes fokozaton kb. egy órát pároljuk, majd bef?ttes üvegekbe tes
Megmosszuk a paprikát, és megszabadítjuk a csutkájától. FElkarokázzuk és sós vízzel leforrázzuk. A vízbe literenként tegyünk 2 dkg sót. Keverjük a vízben 10 percig, amjd
A paprikákat karikázzuk fel, és forrázzuk le ecetes vízzel. Hagyjuk kicsit állni, majd sz?rjük le, és tegyük üvegekbe. Készítsünk er?s ecetes levet, amelybe tegyünk sót,
A paradicsomot megmossuk, majd egy ötliteres üvegbe tesszük. Kicsit megrázzuk az üveget, majd ráhintünk egy kevés timsót, a sót és a szalicilt. Hideg vízzel feltöltjük az
Mossuk meg az érett paradicsomokat, majd f?zzük ?ket puhára. Törjük le, mikor megf?tt és az így kapott levet forraljuk fel. Töltsük el?re melegített üvegekbe, és azonnal
A paradicsomokat megmossuk, majd egy literesnél nagyobb üvegbe tesszük. Annyi olajat adunk hozzá, amennyi ellepi, majd lezárjuk, és hideg helyre állítjuk.
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, majd átpasszírozzuk. A levet 15-20 percig f?zzük, majd meleg üvegekbe merjük, lezárjuk, és száraz g?zbe állítjuk.
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, feldaraboljuk, majd puhára f?zzük, és átpasszírozzuk. A levet addig f?zzük, amíg s?r? nem lesz, majd üvegekbe öntjük. Vagy g?zb
Ugrás a lap tetejére >>