A tököt két órara hideg vízbe tesszük. Utána tetszés szerinti cukros-ecetes levet készítünk, majd borkénport és szalicilt teszünk bele. A tököt rövid ideig állni hagyjuk
A tök héját levágjuk, magjait kiszedjük, húsát feldaraboljuk, és megsózzuk. Másnapig állni hagyjuk.
A vizet felf?zzük a tök levével, az ecettel, hagymával, borssal és b
A tök héját levágjuk, magjait kiszedjük, húsát legyaluljuk, majd szétterítjük egy konyharuhán. Amikor megszikkadt, üvegekbe rakjuk a kaporral együtt. A vizet felf?zzük a
Hámozzuk meg a tököt, kaparjuk ki a belsejét és gyaluljuk le. Ezután sózzuk meg, és hagyjuk állni 1-2 órán át. az id? leteltével csavarjuk ki, és nyomkodjuk bele egy üveg
A tök héját levágjuk, magjait kiszedjük, húsát feldaraboljuk, és jól megsózzuk. Pár órát állni hagyjuk, majd a kaporral, mustármaggal, borssal és babérlevéllel üvegbe rét
A paprikát megmossuk, magházát kiszedjük, húsát megszurkáljuk, majd egymásba csúsztatjuk ?ket. A végükkel lefelé kisebb üvegbe tesszük ?ket. Az egyik üveget megtöltjük ví
Mossuk meg a zöldpaprikát, majd vágjuk le a hegyét s a csutkáját. Így egymásba lehet ?ket nyomni és nem marad légüres tér. Forraljunk fel vizet, amjd dobjuk bele a paprik
Az uborkát alaposan tisztítsuk meg, majd tegyük üvegekbe. A hozzávalókat keverjük össze, majd öntsük az uborkákra, és zárjuk le az üvegeket. Ha a leve leapad, töltsük utá
Ugrás a lap tetejére >>