A káposztákat legyaluljuk, majd 2-2 ev?kanál sót szórunk rá, összeforgatjuk, és egy éjszakát állni hagyjuk. Utána kinyomkodjuk, majd szétterítjük, és a köménnyel és porcu
A karfiolt szétszedjük, majd alaposan megmossuk. Sóval ízesített vízben 10 percig f?zzük, majd lesz?rjük, és üvegekbe tesszük. A levéhez hozzáadjuk a citromlevet, rámerjü
Friss karfiol a legalkalmasabb hozzá. Ezt megmossuk, majd rózsáira szedjük. Forrásban lév? citromos vízben 4 perc alatt el?f?zzük, majd leh?tjük. Üvegekbe rakjuk jó szoro
A karfiolt rózsáira szedjük, majd többször beáztatjuk, és alaposan megmossuk. Lobogó sós vízbe tesszük, majd a forrástól számítva 10 percig f?zzük. Lecsöpögtetve tiszta ü
alaposan mossuk meg az uborkákat, vágjuk le mindkét végét, és vágjuk be középen hosszá annyir,a hogy az uborka még egyben maradjon. Mossuk ki az üveget, amjd tegyünk az a
Az uborkákat mossuk meg, a végeit vágjuk be, és tegyük üvegbe. Az üveg aljára tegyünk kaport, az uborka tetejére pedig a kenyeret. Öntsük le meleg, sós vízzel, zárjuk le,
A gyöngyhagymát és a cukrot forró olajba tesszük, majd 5 percig dinszteljük. Ekkor felöntjük a levessel, és addig f?zzük, amíg teljesen elf?. Sózzuk, borsozzuk, az ecette
Megmossuk és fedaraboljuk a paprikát, és enyhén sós vízben 2 percig f?zzük. Megmossuk a paradicsomot is, megf?zzük, és áttörjük, majd s?r?re f?zzük. Megtöltjük az üveget
Ugrás a lap tetejére >>