» 2 hosszában vékonyra szeletelt padlizsán » 2 hosszában vékonyra szeletelt sárgarépa » 2 piros paprika, kimagozva és vékonyra szeletelve » tengeri só és őrölt bors » 4 vastag szelet fehér kenyér » 1 ek. napraforgóolaj » 2 paradicsom » 4 ek. extra szűz olívaolaj » 2 felszeletelt mogyoróhagyma » 1 ek. fehérborecet
A padlizsánt, a répát és a paprikát alaposan besózzuk és borsozzuk. Magas hőmérsékleten a zöldségeket olajon puhára pirítjuk.
A paradicsomot fél percre forró vízbe tesszük, levesszük a héját és felszeleteljük. A mogyoróhagymát és a fehérborecetet olívaolajon megsütjük és hozzáadjuk a paradicsomot.
A kenyereket megpirítjuk és a zöldségeket a tetejére kanalazzuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom