A
burgonyát mossuk meg, és f?zzük le. Hámozzuk meg, és vágjuk kis kockákra. A vörös
hagymát vágjuk karikára, és a karikákat vágjuk kockára. Tegyük néhány percre forrásban lév?, enyhén
sós
vízben. A
majonézt keverjük ki a kefirrel, a
sóval, a
borssal, a
citromlével és a
mustárral. Keverjük bele a zúzott
fokhagymát. A mártásba forgassuk bele a
burgonyákat, és a lesz?rt
hagymát. A
hagyma levéb?l tegyünk 3-4 ev?kanállal a mártásba. A
zselatint tegyük egy lábosba, öntsük rá a
tejet, é kis lángon forraljuk fel. Öntsük bele a
salátába, és keverjük össze. Takarjuk le, és tegyük a h?t?be. Tálalás el?tt borítsuk ki a tálból, és szeleteljük fel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>