Egy tálba a
mézet, pár csepp
szójaszószt, kevés
olívaolajat összekeverünk. Őszibarackot kimagozzuk, cikkekre vágjuk, és hozzátesszük a
salátához. Az öntetet ráöntjük, és rámorzsoljuk a
sajtot.
Kenyérszeletek héját levágjuk, és félszer-feles kockára aprítjuk. Forró
olívaolajban megpirítjuk őket. Megszórjuk
borssal, zúzott
fokhagymával, és a
salátához keverjük.
Egy serpenyőben a csirkemájat hirtelen lepirítjuk, majorannával fűszerezzük,
sózzuk. Visszamaradt zsiradékon a
csirkemellet is megsütjük. Egy tányérra helyezzük a
salátát, rárakjuk a
csirkemellet és a májat. Balzsam
ecettel meglocsoljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>