Mossuk meg a halat, lisztezzük meg és süssük ki. Sózzuk meg, és díszítsük négybe vágott citromokkal és tálaljuk melegen.
Áztassuk a chilit kb. 1/4 órára meleg vízbe, majd magozzuk ki, és vagdaljuk apróra. Magozzuk ki a jalapenot, és vágjuk apróra.
Forrósítsuk fel egy edényben
Főzzük meg a hagymákat sós vízben, majd vegyük ki őket, vágjuk le a tetejüket, és szedjük ki a belsejüket. A belső részt vágjuk fel apróra, és keverjük
A hagymát felszeleteljük, olajban megsütjük, majd rátesszük a feldarabolt paradicsomot és a combokat. Sózzuk, borsozzuk, majd 2 l vízzel felengedjük, és puhár
Leforrázzuk a paprikát, lehúzzuk a bőrét, kimagozzuk és felvágjuk.
A rákokat megfőzzük vízben, amelyet borral, babérlevéllel és sóval ízesítünk.
A fel
A spárgát 10 percig pároljuk sós vízben, lecsöpögtetjük és a vajon megsütjük.
Bedörzsöljük sóval a lazacot, kivajazott tepsibe helyezzük és előmelegít
1 dl tejbe teszünk egy kávéskanál cukrot, és felfuttatjuk benne az élesztőt. Belekeverünk egy kevés lisztet, és a kétszeresére kelesztjük. Vajat kikeverjük
A lisztből, tejből, cukorból, élesztőből, tojássárgájából, vajból kevés sóval, reszelt citromhéjjal kelt tésztát készítünk. Ha megkelt, lisztezett ny
Ugrás a lap tetejére >>