Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. Annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni. Hozzáadjuk a citromhéjat, és 30 percig főzzük. U
Távolítsuk el az articsóka kemény leveleit és bolyhait a külső levelekről. Tegyük egy tál vízbe az egyik citrom levét, hogy meg ne barnuljanak. Pároljuk meg
Mossuk meg a babot. Articsókát vágjuk kettőbe és dörzsöljük be citromlével. Forró olajban pároljuk meg a hagymát. Passzírozzuk át a paradicsomokat egy dará
Tisztítsuk meg az articsókákat, tegyük őket egy tálra, és locsoljuk meg a citrom levével. Fogjunk egy serpenyőt és pirítsuk meg benne a csíkokra szeletelt sza
Az articsókát tisztítsuk meg, majd sós-citromos lobogó vízben negyed óráig pároljuk. Ezután vegyük ki a szőrös belsejét és dörzsöljük be a citrommal.
A
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom