Az almákat meghámozzuk, nyolcadokra vágjuk, és citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük őket. Utána pépesítjük, belekeverjük a mazsolát, cukrot és a
Felszeletelt almát egy fél liter, sóval, citrom levével, cukorral egy darabka fahéjjal ízesített vízben puhára főzzük, és mixerrel elkeverjük. Vajból és li
Cukrot a vajjal és a tojássárgákkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a hámozott, reszelt almát, darált diót, morzsát, mazsolát, és a tojások habját. Vajaz
Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, felkockázzuk. Ezután a vajon 8 percig pároljuk, közben hozzákeverjük a cukrokat és a marsalát. A megpárolt almát a zsemlé
Szitáljuk át a lisztet a sóval. Adjuk hozzá a feldarabolt Rama margarinokat. Keverjük össze és adjunk hozzá 3-4 ek. jéghideg vizet. Gyúrjuk össze, és felezzü
Almákat kivájjuk úgy, hogy vékony fala maradjon, majd lelocsoljuk citromlével. Összevágott almahúst összekeverjük a reszelt hagymával, apróra vágott tojássa
Szeleteljük fel a póré- és vöröshagymát, pucoljuk meg a paradicsomot, és paszírozzuk le. Tegyük mindet egy serpenyőbe, adjuk hozzá még az olajat, a babérlev
A paradicsomot, a zöldhagymát és az uborkát vékonyan felszeleteljük, majd rétegezve a petrezselyemmel együtt egy tálba tesszük őket.
A tejszínt felverjük,
Ugrás a lap tetejére >>