Melegítsük elő a sütőt 250 fokra. Fűszerezzük a halat sóval, borssal, és csepegtessük rá a citromlevet. Vágjuk kis kockára a hagymát, törjük át a fokhagymát. Magozzuk ki
Keverjük össze egy shakerben a hozzávalókat, majd töltsük lehűtött poharakba.
Fejtsük le a kukoricaszemeket a csőröl. A felét turmixoljuk össze, a többit tegyük félre.
Vágjuk be kereszt alakban a paradicsomot, forrázzuk le, vegyük le a szárát, és
Vagdaljuk apróra a hagymát és a fokhagymát, vágjuk kockára a paprikát. A kukoricát csepegtessük le.
Forrósítsunk olajat egy serpenyőben, fonnyasszuk meg benne a hagymát
Áztassuk a chilit 2 órára meleg vízbe, majd magozzuk ki, vágjuk apróra. Sózzuk meg a halat, csepegtessük rá a citromlevet, majd forgassuk lisztbe.
Vágjuk apróra a hagym
Főzzük a zúzát kevés sós vízben puhára. Ezután vágjuk is kockákra.
Vágjuk apró kockára a hagymát, paprikát és a paradicsomot, törjük át a fokhagymát, magozzuk ki, és vág
Dörzsöljünk be egy koktélpohár szélét citrommal, majd mártsuk sóba. Keverjük össze a többi hozzávalót. Tegyünk jégkockát a pohárba és öntsük rá a keveréket.
Melegítsük elő a grillsütőt. Locsoljuk meg a húst olajjal, sózzuk és borsozzuk. Süssük meg mindkét oldalukat. Tegyük egy tányérra, és tartsuk melegen.
Püré:
Hevítsük f
Ugrás a lap tetejére >>