Melegítsük elő a sütőt 250 fokra. Fűszerezzük a halat sóval, borssal, és csepegtessük rá a citromlevet. Vágjuk kis kockára a hagymát, törjük át a fokhagy
Fejtsük le a kukoricaszemeket a csőröl. A felét turmixoljuk össze, a többit tegyük félre.
Vágjuk be kereszt alakban a paradicsomot, forrázzuk le, vegyük le a
Vagdaljuk apróra a hagymát és a fokhagymát, vágjuk kockára a paprikát. A kukoricát csepegtessük le.
Forrósítsunk olajat egy serpenyőben, fonnyasszuk meg ben
Áztassuk a chilit 2 órára meleg vízbe, majd magozzuk ki, vágjuk apróra. Sózzuk meg a halat, csepegtessük rá a citromlevet, majd forgassuk lisztbe.
Vágjuk apr
Melegítsük elő a grillsütőt. Locsoljuk meg a húst olajjal, sózzuk és borsozzuk. Süssük meg mindkét oldalukat. Tegyük egy tányérra, és tartsuk melegen.
P
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom