Az olajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá a darált húst. Jól süssük át, ezután szűrjük le a zaftját. Dolgozzuk hozzá a felkockázott paradics
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Öntsük egy tepsibe a chipset. Keverjük össze a lecsöpögtetett babot, az apróra vágott csilipaprikát, a kockára vágott paradicsomot és a
Vágjuk a halat falatnyi darabokra, majd csepegtessünk rá citromlevet. Tegyük lefedve 2-3 órára a hűtőszekrénybe, közben többször forgassuk meg.
Vágjuk apró kockára a par
Vágjuk a paradicsomot és a hagymát kis kockára. Törjük át a fokhagymát. Magozzuk ki a chilit, ás vagdaljuk apróra.
Tegyük a hozzávalókat egy tálba, alaposan keverjük ös
Nedvesítsük be az agyagtálat. Szedjük a nyulat 4-6 darabra. Keverjünk az ecetből, sóból, borsból öntetet, kenjük be vele a húst. Tegyük egy nagy tálba, majd hagyjuk a pác
Vágjuk a hús apró kockára. Vágjuk kockára a hagymát és a sonkát, törjük át a fokhagymát.
Forrósítsuk fel egy edényben az olajat, pirítsuk meg benne a húskockákat. Vegyük
Főzzük a húst kb. 1 1/4 óra alatt, sós vízben puhára. Öntsük le a levet, hagyjuk kihűlni a húst, és vagdaljuk kis darabokra.
Vágjuk apróra a retket és a hagymát, magozz
Vagdaljuk apróra a hagymát és a sonkát, magozzuk ki a chilit, és vágjuk vékony karikára. Forrósítsuk fel az olajat, pirítsuk benne aranybarnára a hagymát és a sonkát. Adj
Ugrás a lap tetejére >>