Tegyük a fogolydarabokat egy tálba. Keverjük össze az össze többi hozzávalót, majd öntsük a fogolyra. Hagyjuk kb. 8 órát a hűtőszekrénybe állni, közben többször forgassuk
Vágjuk be kereszt alakban a paradicsomot, forrázzuk le, húzzuk le a héját, vágjuk ki a szárát, majd negyedeljük fel. Vagdaljuk apróra a hagymát, törjük át a fokhagymát.
Húzzuk le a paradicsom héját, majd vágjuk kockára a húsát. Vágjuk kockára a hagymát, félbe a fokhagymagerezdeket, magozzuk ki a chile serranost, majd vagdaljuk apróra.
Mossuk le a halat, itassuk le róla a vizet, majd dörzsöljük be sóval. Verjük fel a tojást, majd forgassuk bele a halakat. Forrósítsunk egy serpenyőben olajat, majd süssük
Hámozzuk meg a burgonyát, és vágjuk vékony szeletekre. Vágjuk apró kockára a hagymát.
Forrósítsunk zsírt egy serpenyőben, süssük aranybarnára a hagymát és a burgonyát.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra a sütőben. Dörzsöljük be sóval a halat. Kenjünk ki egy tűzálló tálat olajjal, tegyük bele a halat, majd csepegtessük rá a maradék olajat.
Vágjuk a polipot 3 cm-es darabokra. Vágjuk apróra a hagymát, törjük át a fokhagymát. Magozzuk ki a chilit, vagdaljuk apróra, a szárított chilit morzsoljuk össze.
Forrósí
Magozzuk ki a chilit. A szárított chilit áztassuk 2 órára meleg vízbe. Vagdaljuk apróra a chiliket. Tegyük a húst egy edénybe, öntsünk rá annyi sós vizet, hogy ellepje, m
Ugrás a lap tetejére >>