Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel és sóval, valamint borssal fűszerezzük.
A babot egy napra bőséges vízbe áztassuk be, majd szűrjük le és ismét adjunk hozzá vizet. A
Vágjuk félbe a gombákat. Vagdaljuk apróra a hagymát és a fokhagymát, magozzuk ki a chilit, és vágjuk karikára.
Hámozzuk le a paradicsomot, és negyedeljük fel.
Forrósí
Öntsük a jeget egy magas falú pohárba, majd erre a tequilát, a wermuthot és a gránátalmaszörpöt. Keverjük egy hosszú kanállal, amíg a pohár fala párás nem lesz.
Csepegtessük le a csicseriborsót. Vágjuk kis kockára a hagymát, törjük át a fokhagymagerezdeket, magozzuk ki a chilit, és vágjuk vékony karikára.
Forrósítsunk olajat eg
Vágjuk kockára a hagymát és a fokhagymát, majd süssük 2 evőkanál olajban aranysárágra. Öntsük rá a csicseriborsót, a levest, fűszerezzük sóval, borssal, tegyünk bele 2-3
Vágjuk apróra a hagymát és a paradicsomot is. Magozzuk ki a chilit, majd vágjuk vékony karikára.
Tegyük a hagyma és a paradicsomkockákat, valamint a chilit egy tálba, ön
Szedjük a csirkét négy részre, dörzsöljük be sóval. Forrósítsunk olajat egy serpenyőben, pirítsuk meg benne a csirkét, majd vegyük ki, és öntsünk ki a serpenyőből 1 evőka
Szedjük a csirkét 4-6 darabra, majd főzzük sós vízben 3 órát. Magozzuk ki a chilit, áztassuk egy órára meleg vízbe. Vegyük ki a csirkét a léből, a levet tegyük félre.
Vá
Ugrás a lap tetejére >>