Keverjük össze a rákot és a limettalevet, majd tegyük 2-3 órára a hűtőszekrénybe. Vagdaljuk apró kockára a paradicsomot, a paprikát és az olajbogyót, vagdaljuk apróra a h
A tortillakat vágjuk 8-8 szeletre, majd ezeket tegyük forró olajba és süssük ki. Alaposan csöpögtessük le róluk az olajat, majd szórjuk meg a tengeri sóval és a cayenne b
Áztassuk a chili anchót kb. 1/2 órára meleg vízbe, majd magozzuk ki. Vágjuk négyfelé a hagymát, és félbe a fokhagymagerezdeket. A paradicsom héját húzzuk le, és negyedelj
Sózzuk meg a halat, csepegtessük rá a citromlevet. Vágjuk kis kockára a hagymát, törjük át a fokhagymát. Magozzuk ki a chilit, vágjuk vékony karikára.
Forrósítsunk olaja
Szűrjük le a babot. Vágjuk apró kockára a hagymát, törjük át a fokhagymát.
Olvasszuk fel egy edényben a zsírt, pirítsuk benne aranybarnára a hagymát, majd tegyük bele a
Kenjünk ki egy lapos tűzálló tálat olajjal, fektessük bele a halszeleteket.
Keverjünk öntetet a fokhagymából, sóból, köményből, oreganóból, borsból, achiote-porból és a
Áztassuk be 1 órára a chilit. Vágjuk apró kockára a paradicsomot, turmixoljuk össze a chilivel, a hagymával és a fokhagymával, majd süssük a forró zsírban 3-4 percig, amí
A paradicsomot lecsöpögtetjük, és nagyobb darabokra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. A peperonit megmossuk, félbevágjuk, kicsumázzuk, és csíkokra vágjuk.
Ugrás a lap tetejére >>