A 
mandulát keverjük el a por
cukorral, és szitáljuk át. A 
tojásfehérjét egy csipet 
sóval és a 
citromlével verjük kemény habbá. Apránként adjuk hozzá a cukrot, és verjük még fényes hab lesz belőle. Forgassuk bele óvatosan a 
mandulás porcukrot, és tegyük hozzá a 
kakaóport és a barna ételfestéket. Ügyeljünk arra, hogy ne keverjük túl! Habzsákkal nyomjunk kis halmokat egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és hagyjuk 1 órát állni. A sütőt melegítsük elő 180 fokra, és süssük 12 percig a halmokat. 
Krém:
Az ét
csokoládét olvasszuk meg a 
vajjal és a 
tejszínnel.
Hagyjuk kihűlni a sütiket, majd ragasszuk össze a krémmel.
Előkészület: 25 perc.
Sütési idő: 12 perc.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>