» 1 kg lapocka » 1 hagyma apróra vágva » 1 teáscsésze piros száraz bor » 1 teáscsésze olaj » 4 érett paradicsom » 1 ek. parardicsompaszta » babérlevél » bors szemek » 1 kg száraz hagyma
Vágjuk a húsokat adagokra. Pároljuk meg olajban a húsokat. Adjuk hozzá a hagymát és folytassuk a párolást. Oltsuk el borral, adjuk hozzá az átpasszírozott paradicsomot, felhígított paradicsompasztát, babérlevelet, sót, borsot valamint 1/2 teáscsésze meleg vizet. Hagyjuk főni másfél óráig. Pucoljuk meg a hagymákat, vágjuk be keresztesen az alján. Tegyük a fazékba, és folytassuk a főzést.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom