A
paradicsomok te
tejét levágjuk, majd kimagozzuk, és belülre
sót,
borsot, kakukkfüvet teszünk, 1-1 szelet juh
sajtot teszünk. A félbevágott olívabogyókkal bezárjuk a
paradicsomokat. Ezután a
cukkinit és a
padlizsánt feldaraboljuk, majd egy tálba tesszük. Összekeverjük az olajjal, a
citromlével, az
oregánóval,
sózzuk,
borsozzuk, majd 10 percig így pácoljuk. A felszeletelt
gombát olajban megpároljuk,
sózzuk,
borsozzuk, megszórjuk a
petrezselyemmel. Az
uborkákat elfelezzük, kimagozzuk, majd a magok helyére a párolt
gombát tesszük. Ezt a
paradicsomokkal,
cukkinivel,
padlizsánnal együtt nyársara húzzuk, megkenjük a páclével, majd grillen készre sütjük, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>