A paprikát megtisztítjuk, kicsumázzuk, majd 5 percig forraljuk, és lehűtjük. A húst összedolgozzuk a paradicsompürével, erőspaprikával, sóval, mandulával,
A halat megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, és lisztbe mártjuk, majd olajon átsütjük. Kivesszük, majd az olajra rátesszük a felaprított hagymát, és összezúzo
Az olajat elkeverjük a citromlével, majd sózzuk, borsozzuk. A zöldségeket felszeleteljük, és összeforgatjuk, ráöntjük az olajat, megszórjuk fodormentával, é
A babot egy éjszakára beáztatjuk. Utána puhára főzzük.
A hagymát és a zöldpaprikát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd mindegyik felét a babhoz
A felszeletelt gombára 1/2 l forró vizet öntünk, és állni hagyjuk.
A húst és a szalonnát felkockázzuk, a hagymát felszeleteljük, a fokhagymát összezúzzuk,
Annyi forró vizet öntünk a rizsre, amennyi ellepi, és negyed órát állni hagyjuk. Utána többször átmossuk.
A hagymát, a fokhagymával és egy kevés levessel
A csirkét feldaraboljuk, megfűszerezzük, és citromlével leöntjük.
A szalonnát kisütjük, rátesszük az olajat, a felaprított paprikákat hagymát, és a vék
A húst felkockázzuk, olajban megsütjük, majd rátesszük a felaprított hagymákat, és megpirítjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet, felaprítot petrezselymet, megsózz
Ugrás a lap tetejére >>