A fokhagymát felaprítjuk, és olajon megpároljuk. Amikor kicsit megpirult, a zsemlemorzsa kivételével az összes hozzávalót hozzákeverjük (a paradicsomot felszeletelve), és
A szalonnát felkockázzuk, kisütjük, majd a felaprított hagymát a szalonna zsírjában megpároljuk a darált hússal együtt. Sóval, borssal, paprikával ízesítjük, és hozzáadju
A szalonnát felkockázzuk, kisütjük a zsírját, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és megfuttatjuk. Rátesszük a szeletekre vágott gombát, a darabokra vágott paprika fe
8 palacsintát sütünk.
A paradicsomlevet az olajjal felf?zzük, hozzáöntjük a levest, és felforraljuk.
A töltelékhez a hozzávalókat öszekeverjük, megtöltjük vele a palacs
A burgonyát puhára f?zzük, lehámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Egy kiolajozott tepsibe terítjük a felét, és sóval ízesítjük. Ráhintjük a kiolvadt kukorica felét, és
A húst megmossuk, csíkokra szeljük, a burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. A hagymát felaprózzuk, olajon megpirítjük, közben pirospaprikával f?szerezzük, és hozzáadjuk
A pacalt csíkokra vágjuk, az egyik hagymát felszeleteljük, majd a pacallal együtt sós vízben puhára f?zzük. A másik hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, olajon
A csirkét feldaraboljuk, besózzuk, leöntjük citromlével, és lisztbe forgatjuk ?ket. Olajon kisütjük, a felszeletelt hagymával együtt. Felengedjük a levessel, beletesszük
Ugrás a lap tetejére >>