Az erőspaprika magját eltávolítjuk, és egy éjszakára beáztatjuk, majd felaprítjuk. A kenyér héját levágjuk, felkockázzuk, és ráöntjük a tejszínt.
A csirkét feldarabolju
A ringlót leforrázzük, magját eltávolítjuk, és felaprítjuk.
A csirkét feldaraboljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd a vajon kisütjük.
A visszamaradt vajban megpároljuk
A lisztet sózzuk, borsozzuk, majd a feldarabolt csirkére szórjuk, és megsütjük. A zöldségeket felszeleteljük, majd a fűszerekkel együtt a csirkéhez adjuk. Pár percig páro
A csirkét feldaraboljuk, majd sóval, borssal ízesítjük, megforgatjuk a lisztben, és a vajon kisütjük. A hagymát és a paradicsomot felaprítjuk, majd a húsra tesszük, és 5
A csirkemellet négybe vágjuk, és megsózzuk. A hagymát és a sárgarépát felkarikázzuk, a paradicsompaprikát felszeleteljük. Utána rétegesen egy kuktába tesszük a hozzávalók
A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd sós vízbe keverjük, és a húst megfőzzük benne. Amikor megpuhult, belekeverjük a fűszereket és a zsemlemorzsát, majd
A fokhagymát összezúzzuk, majd a snidlinggel, petrezselyemmel, borral, a citrom levével és a sóval összekeverjük, majd ráöntjük a csirkére, és 1 napig állni hagyjuk.
A
A halat sóval, borssal ízesítjük, majd lisztbe forgatjuk. A petrezselymet felaprítjuk, belekeverjük az olajba, hozzáöntjük a citromlevet, majd a belemártjuk a halat. Tűzá
Ugrás a lap tetejére >>