A felszeletelt
gombára 1/2 l forró vizet öntünk, és állni hagyjuk.
A húst és a
szalonnát felkockázzuk, a
hagymát felszeleteljük, a
fokhagymát összezúzzuk, majd az egészet megsütjük az olajon. Sóval ízesítjük, hozzáadjuk a
gombát, a lével együtt, és felforraljuk. Hozzákeverjük a
rizst, a felszeletelt zöld
paprikát, és lassú tűzön még 20 percig főzzük. A virslit felkarikázzuk, majd a puha
rizshez adjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>
Sanyi
2011-06-08 22:26
meg csinaltam, a kulombseg az hogy nem zold paprikaval hanem pirosal, ( ez volt kezugynel) es velemenjem szerint jobban nez ki ; a zold hagyma heyet tettem szaraz feher hagymat es a vislit ki hagytam. Minden essetre a recept super. Nagyon izlet !