Dinszteljük le a hagymát, adjuk hozzá az őrölt gyömbért, és pirítsuk 2 percig. Adjuk hozzá a többi hozzávalót is, a citromlevet kivéve. Pároljuk 5 percig.
Mogyoróhagymát kockákra vágjuk, sárgabarackot félbevágjuk, magokat eltávolítjuk. Ezeket ecettel, mustárral, mézzel, sóval és borssal tálba tesszük, és pé
A sárgaborsót megmossuk, majd a tyúkhúslevessel és a zöldséglevessel együtt feltesszük főni 25 percre. Amikor a borsó megpuhul pépesítjük.
A petrezselymet
A sárgaborsót megmossuk, majd a tyúkhúslevessel és a zöldséglevessel együtt feltesszük főni 25 percre. Amikor a borsó megpuhul pépesítjük.
A petrezselymet
Tisztítsuk meg a dinnyét, mérjünk le belőle 200 g gyümölcshúst, vágjuk apró darabokra, és nyomkodjuk össze durvára. Vágjuk fel hosszában a chilipaprikát,
Sárgadinnyét felvágjuk, kimagozzuk, darabokra vágjuk, összekeverjük a citromlével, mézzel és a málnavelővel, a tejjel felöntjük és poharakba tálaljuk. Keks
A sárgarépát megpucoljuk és kockára vágjuk. A hagymát és a gyömbért megtisztítjuk és apróra szeleteljük. Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, a sárgar
Öntsük a fűszereket szárat serpenyőbe, és melegítsük őket, míg füstölögni nem kezd. Adjuk hozzá a lereszelt hagymát, és keverjük össze. Öntsük bele a
Ugrás a lap tetejére >>