Olvasszuk meg egy kevés napraforgóolajon a currypasztát, adjuk hozzá a kókusztejet, a mogyoróvajat, a cukrot és az ecetet. főzzük krémesre, majd tálaljuk.
El
Barna mártás: elkészítését lásd a barna mártás recept szerint. Ehhez hozzákeverjük az 1,5 dl bort és jól összefőzzük
A metélőhagymát megtisztítjuk, majd apróra vágjuk. A majonézt és a joghurtot összekeverjük, majd belekeverjük a többi hozzávalót. Beleforgatjuk a metélőha
A kemény tojásokat vágjuk ketté, a sárgáját morzsoljuk szét, a fehérjét vágjuk kockára. A sárgákat keverjük el a tejföllel, ecettel, sóval és cukorral.
A sóskaleveleket jól megmossuk, majd miután feldaraboltuk, zsíron enyhén megpirítjuk. Hozzáadjuk a szintén feldarabolt hagymát, és sűrű pürét főzünk belő
A zsírban pároljuk meg az apróra vágott sóskát, keverjük meg többször. Amikor a zsírjára sült, szórjuk meg a liszttel, engedjük fel a húslével vagy a tejj
A vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet és kissé megpirítjuk. felöntjük a levessel és a borral, majd jól elkeverjük.
Belekeverjük a créme fraiche-t, é
Egyszerű rántást készítünk lisztből és 4 dkg vajból, az előzőleg felszeletelt hagymát hozzáadjuk, és együtt megpirítjuk. A híg rántást felöntjük tejj
Ugrás a lap tetejére >>