Felaprítjuk a hagymát és ecetes vízben elfőzzük a levét. Beleöntjük a barna mártást, eközben kockára vágjuk a savanyú uborkát, ezt a mártáshoz öntjük.
Egy diónyi felhevített vajon futtassuk meg 5 perc alatt az összevágott hagymát, majd öntsük hozzá az ecetet, valamint a bort és főzzük 10 percig. Ezután adjuk
A hagymát felaprítjuk, és forró vajon megpirítjuk. A gombát feldaraboljuk, és hagymához adjuk. Amikor megpirult, hozzáadjuk a kettévágott mogyoróhagymát, a b
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és lereszeljük. Ezután összekeverjük a lereszelt rokforttal, a tejföllel, a porcukorral és megborsozzuk. A hag
Keverjük össze a ribizlilét 3 kanál cukorsziruppal és 1 kanál Bénédictine likőrrel.
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, a fokhagymát, a paradicsomkrémet, és az egész tojást turmixgépben krémes
A barack héját lehúzzuk, magját kiszedjük, egy kis vizet adunk hozzá, és 15 percig főzzük. Belekeverjük a cukrot, a rumot, a citrom héját és a zselatint. 5 p
A felszeletelt hagymát sós vízben felfőzzük, majd a vaj és olaj keverékén felfőzzük. Sózzuk, borsozzuk, a sáfránnyal ízesítjük, majd felöntjük a borral.
Ugrás a lap tetejére >>