A tojások sárgáját, a citromlevet, a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, felolvasztott vajat belecsorgatjuk, és addig pirítjuk, amíg barnulni kezd.
Az összes gyümölcsöt egy tálba tesszük, meglocsoljuk a likőrrel, és 20 percig így hagyjuk. Eközben a cukrot 2 kanál vízzel pár percig főzzük, majd ha kihű
A kaliforniai paprikákat sütőrácson megsütjük, majd kimagozzuk, és bőrüket lehúzzuk. Ezután a fokhagymával, az ecettel, a borral, az olajjal és a narancslév
A zselatinport kevés langyos vízben feloldjuk, majd a kész paradicsommártásba keverjük.
Húsok és zöldségből készült galantinok bevonására használjuk.
A hagymát finomra vágjuk. A vajat egy serpenyőben felforrósítjuk és a hagymát megpároljuk. A burgonyát meghámozzuk és kockára vágjuk, majd a serpenyőbe tess
A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. A póréhagymát megtisztítjuk és karikára vágjuk. Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és a háromféle hagym
3 ek. vajat serpenyőben felforrósítunk, és a liszttel rántást készítünk. Ráöntjük a levest, elkeverjük, és felforraljuk, majd 10 percig főzzük.
A fokhagy
A forró vajra kevés vizet öntünk, majd beletesszük a felaprózott póréhagymát és szétfőzzük. Ezután sózzuk, borsozzuk, a tejszínt hozzáöntjük, majd a li
Ugrás a lap tetejére >>