A tojást főzzük meg jó keményre, és vágjuk apró darabokra. Vágjuk össze a kapribogyót, hagymát, tárkonyt, petrezselymet, metélőhagymát és az egészet kev
Rebarbarát 2 cm-es darabokra vágjuk. Hagymát felkockázzuk. Rebarbarát a hagymával, narancslével, mazsolával, ecettel, cukorral, szegfűborssal, mustármaggal, só
Vágjuk össze a petrezselymet, tárkonylevelet, hagymát és a savanyú uborkát. A mustárt, citromot, majonézt, tejszínt keverjük össze, és adjuk hozzá az össze
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, a fokhagymát, az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a gé
Főzzünk meg 2 tojást keményre és sárgájukat kivéve egy villával törjük össze, keverjük hozzá a 3 tojás nyers sárgáját is. Adjuk hozzá a mustárt, olaja
A ribizli bogyókat elkezdjük vízben forralni, ha ez megtörtént leszűrjük. Rántást készítünk lisztből és vajból ezt kevés vízzel felengedjük és simára
A ribizlit szemezzük le a szárról, és mossuk meg. 1 dl tejfölből és 2 kanál lisztből készítsünk habarást, majd sózzuk és cukrozzuk meg. Engedjük fel vízz
A ribizlit szemezzük le a szárról, és mossuk meg. 1 dl tejfölből és 2 kanál lisztből készítsünk habarást, majd sózzuk és cukrozzuk meg. Engedjük fel vízz
Ugrás a lap tetejére >>