A sárgarépát megpucoljuk és kockára vágjuk. A hagymát és a gyömbért megtisztítjuk és apróra szeleteljük. Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, a sárgarépát, a gyömbért és a hagymát megpároljuk. Hozzákeverjük a mézet és a narancslevet és 10 percig főzzük. Hozzáöntjük a húslevest, és a kurkumát. 10 percig főzzük, majd átpasszírozzuk.
Hozzákeverjük a krémsajtot és a tejfölt, sózzuk, borsozzuk és curryvel ízesítjük. Az újhagymát megmossuk, és vastag karikára vágjuk. A vajat felforrósítjuk, a hagymát megfuttatjuk rajta és belekeverjük a mártásba.
Elkészítési idő: 25 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom