A megtisztított
paradicsomot pár másodpercig forró
vízbe tesszük, ezután hirtelen leh?tjük, hogy a héját könnyedén eltudjuk távolítani. A meghámozott
paradicsomokat kimagozzuk, majd felkockázzuk.
Felforraljuk a zöldséglevest a
paradicsommal,
sózzuk,
borsozzuk és kb. 5 percig f?zzük a wokban. Amíg a levesünk forr felverjük a
tojásokat. 5 perc leteltével hozzáöntjük a szezámolajat, gyorsan felf?zzük, majd levesszük a t?zr?l. A felvert
tojásokat óvatosan a t?zr?l levett levesbe csorgatjuk, a magas h?mérséklet miatt a
tojásvirágok a felszínre úsznak.
Végezetül a
cukorbor
sót tesszük hozzá megközelít?leg 1-2 percig lefedve hagyjuk, hogy a h? hatására a
cukorbor
só is megpuhuljon a levesben.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>