Egy lábosba tesszük a felaprózott
mogyoróhagymát, kaprot, a babérleveleket, az egész
borsot, majd felöntjük a
vízzel és a
borssal, és az egészet felforraljuk. Eközben a homárt is készre f?zzük, a f?z?vizet pedig addig forraljuk, amíg bes?r?södik, majd egy csészényit lesz?rünk bel?le. A
vajon megpirítjuk a felaprózott
hagymát, majd rátesszük a
salátát, és kb. 5 percig pároljuk így. Ekkor felöntjük a
tejszínnel és a f?z?lével, majd forrás és leh?tés után egy turmixba tesszük. Leturmixoljuk, majd beletesszük a feldarabolt
sajtot,
sózzuk,
borsozzuk, a
szerecsendióval ízesítjük, és így újra felforraljuk. Végül eloszlatjuk a tányérokban, beletesszük a rákokat és a
bazsalikomleveleket, majd kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>