A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért, a chilit, újabb két perccel később a kurkumát, a köményt és a koriandert is. Ezut
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért, a chilit, újabb két perccel később a kurkumát, a köményt és a koriandert is. Ezut
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a húst, a fahéjat, a gyömbért, a barackot és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve,
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a húst, a fahéjat, a gyömbért, a barackot és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve,
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a húst, a fahéjat, a gyömbért, a barackot, a mézet és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük
Bográcsba belevágjuk a húst, felöntjük vízzel, hogy ne égjen oda. Ezután adunk hozzá még vizet, megszórjuk pirospaprikával és megsózzuk. Krumpli és száraz
A galambokat elnegyedeljük, majd sózzuk, és az olajon félpuhára pároljuk. Ekkor beletesszük a leveszöldséget, megszórjuk a liszttel, és felengedjük a vízzel.
Feldaraboljuk a galambot, majd az összevágott zöldségekkel együtt feltesszük főni. Lisztből és tojásból meggyúrjuk a tésztát, majd átreszeljük és hagyjuk
Ugrás a lap tetejére >>