A hagymát zsiradékban üvegesre pirítjuk, beleszórjuk a pirospaprikát, a kockára vágott marhahúst, a fokhagymát, köménymagot, lecsót, sózzuk, felöntjük vízzel, majd puhára
Bográcsba szalonnát vágunk, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük vízzel, majd beletesszük a húsdarabokat. Mikor már félig megfőtt, hozzáadjuk a felkockázott krumplit, a
Bográcsban szalonnát olvasztottunk, majd felöntjük elegendő vízzel. Beletesszük a feldarabolt malachúst és a zöldségeket is. Sózzuk és lassú tűzön főzzük.
Bográcsban szalonnát és hagymát pirítunk, majd megszórjuk pirospaprikával. Felöntjük vízzel, beletesszük a köménymagot, petrezselymet, majd a felkockázott húsokat. Mikor
Az összes zöldséget megmossuk, megtisztítjuk, majd lereszeljük és megpirítjuk. Ekkor tesszük bele a felkarikázott kolbászt. Hozzáöntünk egy liter vizet, majd 10 perc elte
A halcsontot sóval, borssal, citromlével, babérlevéllel fűszerezett vízben a zöldségekkel együtt feltesszük főzni. A megfőtt hal húsát lepasszírozzuk, a levest leszűrjük.
Másfél liter sós, ecetes, babérleveles, hagymás, borsos vízben főzzük meg a megtisztított halat, az apróra vágott zöldségeket a hal lében főzzük puhára. Ezután rántást ké
A halat tegyük fel főni 1,5 liter sós, ecetes, babérleveles, borsos, hagymás vízben. Főzzük meg, majd szűrjük le. A halat szálkázzuk ki, és tegyük félre a húst. 4 dkg zsí
Ugrás a lap tetejére >>