A marhacsontból és a zöldségekből csontlevest főzünk, közben sózzuk, borsozzuk. A megolvasztott vajat és a lisztet elkeverjük, majd ezzel berántjuk a levest. A húsokat l
A húslevesben puhára főzzük a rizst, majd néhány kanál levest egy tálba teszünk. Hozzákeverjük a joghurtot, a lisztet, a tojást, majd az egészet visszatesszük a lábosba.
A fokhagymát megpucoljuk, a kenyeret vékony szeletekre vágjuk, a tojásokat felverjük. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a fokhagymát és a kenyeret. Megszórjuk p
Az alaplevet forraljuk fel, adjuk hozzá a fokhagymát, a citromfűszárat, 1 csilit és a kaffir lime leveleinek felét. Szűrjük le a levest, majd öntsük vissza az edénybe, fe
A főzőlé zsírját távolítsuk el. Készítsünk egy világos rántást, és engedjük fel a húslével. A tojássárgákat keverjük el a tejföllel, és öntsük a levesbe. Ne forraljuk már
A felkockázott húsokat olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, a paradicsompürét, paprikát és oregánót. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért, a chilit, újabb két perccel később a kurkumát, a köményt és a koriandert is. Ezután beletesszük
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért, a chilit, újabb két perccel később a kurkumát, a köményt és a koriandert is. Ezután beletesszük
Ugrás a lap tetejére >>